Termeni si Conditii

Acest magazin online este proprietatea Sc. Paraiso Pub Srl. cu sediul social in jud. Arad, mun. Arad, Bd. Revolutiei, nr. 85, corp A, etaj parter, ap.2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J2/427/2011 avand CIF RO28360190 – numita in continuare sub denumirea comerciala – Curtea Veche.

1. Informatii generale

Website / Site / Magazin Online – domeniul https://curteavechearad.ro si toate subdomeniile acestuia, prin intermediul caruia utilizatorii pot achizitiona produsele si serviciile oferite de Curtea Veche.

Vanzator – Sc. Paraiso Pub Srl. cu sediul social in jud. Arad, mun. Arad, Bd. Revolutiei, nr. 85, corp A, etaj parter, ap.2, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J2/427/2011 avand CIF RO28360190 – numita in continuare sub denumirea comerciala – Curtea Veche.

Cumparator – orice persoana fizica sau juridica care plaseaza o comanda confirmata de catre vanzator si achitata ulterior de catre cumparator.

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza site-ul https://curteavechearad.ro, indiferent de motivul si scopul acestuia. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Comanda – o cerere facuta de Utilizator catre magazinul online https://curteavechearad.ro cu privire la achizitionarea de produse si/sau servicii, prin care Vanzatorul isi da acordul sa livreze articolele comandate sau sa intocmeasca serviciile in cauza, iar cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Cont – acea sectiune din Site prin intermediul careia Utilizatorii pot cumpara produsele/serviciile oferite. Pentru crearea unui cont de Utilizator sunt necesare date precum: adresa de e-mail si o parola care sa permita Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

Campanie – actiunea de a afisa in scopul promovarii, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii, pentru o perioada limitata de timp, stabilita de catre Vanzator.

2. Conditii de utilizare a magazinului online

 • Informatiile publicate pe site-ul https://curteavechearad.ro sunt informatii de interes general despre produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate ca fiind de interes pentru utilizatori;
 • Toate informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit;
 • Pentru a plasa o comanda poate fi necesara crearea unui cont personal gratuit, prin completarea unui formular de inregistrare: adresa de e-mail, parola, date personale si adresa de livrare;
 • Informaţiile despre Dvs. pot fi folosite de Curtea Veche doar în scopul comercializării produselor şi serviciilor oferite, de exemplu pentru:
  a. procesarea comenzilor sau cererilor dvs.;
  b. oferte de servicii şi produse;
  c. facturare
  d. soluţionarea cererilor, întrebărilor sau reclamaţiilor dvs.;
  e. realizarea unor studii de piaţă şi de produs şi marketingul produselor, al serviciilor Curtea Veche
  f. înregistrarea dvs. în vederea acordării de reduceri, bonusuri, credite etc.
 • Toate preturile inscrise sunt exprimate in LEI si contin TVA

3. Informatii despre produse

 • Toate produsele comercializate prin intermediul www.curteaveche.ro sunt conforme si vor fi insotite de factura fiscala si/sau bon fiscal, asa cum prevede legislatia in vigoare
 • Fiecare produs afisat pe Site contine imagini, descrieri si preturi. Exista posibilitatea ca produsele de pe site sa nu corespunda vizual in momentul livrarii, datorita modului de ambalare, diferit fata de platingul din locatie.
 • In cazul in care doriti informatii suplimentare despre posibili alergeni sau ingrediente care pot provoca intolerante alimentare, va rugam sa ne contactati inainte de efectuarea comenzii, la telefonul afisat – 0756.113.839.

4. Valabilitatea produselor

 • Termenul de valabilitate al produselor comercializate de către Curtea Veche, prin intermediul site-ului, este de 12 ore din momentul livrării acestora consumatorului, iar în cazul băuturilor răcoritoare și alcoolice comercializate,termenul de valabilitate este cel inscripționat de către producător pe ambalaj.
 • Depozitarea corecta din punct de vedere igienico -sanitar dupa momentul livrarii este responsabilitatea consumatorului.
 • Refrigerarea si consumul dupa refrigerare al produselor dupa momentul livrarii este responsabilitatea consumatorului.
 • In cazul unei nereguli semnalate de catre Cumparator si acceptate de catre Vanzator, produsul va fi inlocuit cu unul de acelasi tip, in timp cat mai scurt.

5. Comanda produselor

 • Cumparatorul poate comanda produse de pe Site prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi virtual, urmata de finalizarea comenzii. Prin apasarea butonului de Finalizare Comanda, cumparatorul isi da acordul asupra livrarii si achitarii acestora si implicit se obilga sa comunice datele personale corecte in vederea livrarii comenzii efectuate;
 • Comanda efectuata va intra in procesul de expediere dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

6. Metode de plata

Plata aferenta comenzii efectuate de catre Cumparator se poate efectua in LEI:

 • numerar – la livrare
 • numerar sau card (Visa, MasterCard, Maestro) – la ridicarea personala din locatia Curtea Veche

7. Informatii despre livrare

Livrarea se face prin curier, produsele ajung direct la adresa inscrisa in pagina de comanda, in cel mai scurt timp posibil.

Timpul mediu este de aproximativ 30/60 minute, de la confirmarea comenzii. Termenul menționat este orientativ, acesta putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Produsele care constau în băuturi răcoritoare, apă, băuturi alcoolice se livrează în forma în care vin de la producător/distribuitor și în limita stocului disponibil.

Curtea Veche își rezervă dreptul de a decala termenele de livrare, în situația în care produsul sau produsele comandate nu sunt disponibile în stoc la momentul primirii comenzii. În această situație clienții vor fi informați și consultați cu privire la menținerea sau anularea comenzii.

8. Returul comenzii

 • Returul comenzilor se poate face doar in momentul preluarii comenzii.
 • Returul se face doar in conditiile in care produsele nu sunt conforme din punct de vedere igienico – sanitar (ambalaj deteriorat, corpuri straine etc.)

9. Reclamatii

 • Orice nemultumire referitoare la procesul de achizitie de pe Site, vor fi trimise la adresa de mail comenzi@curteavechearad.ro sau vor fi comunicate telefonic la numarul de telefon 0756.113.839
 • Orice reclamatie trebuie insotita de date de identificare ale Cumparatorului, precum: numarul comenzii, numarul facturii/numarul bonului fiscal, motivul reclamatiei, fotografii doveditoare;
 • Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca vina pentru presupusele deteriorari este purtata de catre Cumparator;
 • Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 72 ore de la data livrarii.

10. Date de contact

 • Accesarea site-ului, utilizarea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau expedierea de e-mail-uri sau notificari adresate https://curteavechearad.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Cumparatorului, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea https://curteavechearad.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site;
 • CURTEA VECHE isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.);
 • Vanzatorul poate fi contactat telefonic la numarul 0756.113.839 si/sau pe adresele de e-mail afisate pe site.

11. Litigii si dispozitii finale

 • CURTEA VECHE isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site, fara notificare prealabila;
 • CURTEA VECHE nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului;
 • Intregul continut al Site-ului (imagini, texte, animatii, sau orice fel de alte date) este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a CURTEA VECHE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare;
 • Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu este posibila stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

12. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic Ordonanța Guvernului nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță și Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.


Lista cu valorile NUTRITIONALE ALE ALIMENTELOR o gasiti AICI (CLICK pentru deschiderea paginii).


Substanțe care cauzează alergii sau intoleranțe alimentare:

Regulamentul UE 1169/2011
1. Cereale care conțin gluten (grâu, secară, orz, ovăz, grâu
spelt, grâu mare, sau hibrizi ai acestora) și produse derivate
2. Crustacee și produse derivate
3. Ouă și produse derivate
4. Pește și produse derivate
5. Arahide și produse derivate
6. Soia și produse derivate
7. Lapte și produse derivate (inclusiv lactoza)
8. Fructe cu coajă, de exemplu migdale, alune de padure,
nuci, fistic, nuci macadamia precum și produse derivate
9. Țelină și produse derivate
10. Muștar și produse derivate
11. Semințe de susan și produse derivate
12. Dioxid de sulf și sulfiți în concentrații de peste
10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2
13. Lupin și produse derivate
14. Moluște și produse derivate